NO
 
NO

Mylan globalt

Lukk

Velg et av nettstedene våre i listen under.

 1. Afrika

  1. Sør-Afrika
   1. English
 2. Nord- og Sør-Amerika

  1. Brasil
   1. Português brasileiro
  2. Canada
   1. English
   2. Français
  3. USA
   1. English
 3. Asia

  1. India
   1. English
  2. Japan
   1. 日本語
 4. Europa

  1. Belgia
   1. Français
   2. Nederlands
  2. Bulgaria
   1. България
  3. Danmark
   1. Dansk
  4. Finland
   1. Suomi
  5. Frankrike
   1. Français
  6. Hellas
   1. Ελληνικά
  7. Irland
   1. English
  8. Italia
   1. Italiano
  9. Nederland
   1. Nederlands
  10. Norge
   1. Norsk
  11. Østerrike
   1. Deutsch
  12. Polen
   1. Polski
  13. Portugal
   1. Português
  14. Romania
   1. Romanian
  15. Serbia
   1. Serbian Latin
  16. Slovakia
   1. Slovenský
  17. Slovenia
   1. Slovenian
  18. Spania
   1. Español
  19. Storbritannia
   1. English
  20. Sveits
   1. Deutsch
   2. English
  21. Sverige
   1. Svensk
  22. Tsjekkia
   1. Čeština
  23. Tyskland
   1. Deutsch
  24. Ungarn
   1. Magyar
 5. Oseania

  1. Australia
   1. English
  2. New Zealand
   1. English

Mylan driver også virksomhet i disse landene.

 1. Marokko
 2. Taiwan
 1. Singapore
Jul 1, 2014

Terapeutisk innovasjon

Terapeutisk innovasjon

Ville det overrasket deg å høre at vi bidrar til innovasjon innen generika? Eller at de mer enn 2600 vitenskapsfolkene i den globale forsknings- og utviklingsgruppen vår jobber med innovasjon hver eneste dag?

Det er sant. Og derfor har vi hatt som mål å nå lengre og oppnå mer i over 50 år.


Vitenskapen bak løsningene


I dag utvikler vi biotilsvarende versjoner av originale legemidler, og mange av dem er vanskelige både å tilvirke og å formulere. Vi streber etter å lage enda bedre versjoner av medisiner for å skille produktene våre fra mengden. Et annet mål er innovasjon innen piller, kapsler og tabletter,transdermale legemidler,  injeksjonsmedisiner, kremer, salver, antiretrovirale midler og nesten et dusin andre viktige områder.

Hvorfor? Fordi vi mener at det bør finnes en behandling for enhver sykdom. Fordi vi mener at enhver epidemi skal kunne bekjempes. Og at både store og små lidelser skal kunne behandles.


Anafylaksi (allergisk sjokk)


Anafylaksi, en livstruende allergisk reaksjon, er et betydelig helseproblem for mange. Når noen får anafylaksi, teller hvert sekund, og umiddelbar tilgang til adrenalin og nødhjelp er livsviktig. Vi jobber for økt kunnskap om anafylaksi, beredskap og tilgang til behandling fordi selv én anafylaktisk episode uten tilgang til adrenalin er én for mye.


Antiretrovirale midler


Disse medisinene behandler HIV/AIDS. Behandlingene krever ofte at pasienten tar tre eller flere medisiner, og kan omfatte et antiretroviralt middel som brytes ned hvis det ikke oppbevares kjølig. Mange av stedene som er hardest rammet av epidemien, har varmt klima, for eksempel Afrika og India, der kjølemulighetene kan være begrensede. Mylan har laget en varmestabil antiretroviral medisin som ikke trenger å oppbevares kjølig, for bruk i disse regionene.


Kardiovaskulære medisiner


Vi setter vårt arbeid med kardiovaskulære medisiner svært høyt. Ved hjelp av vår transdermale teknologi har vi laget plastre som tilfører medisin gjennom huden.


Medisiner mot luftveissykdommer


Vi utvikler behandlinger av astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) der pasienten tar medisinen i pulverform. Finn ut mer om våre andre originale respiratoriske produkter.


Dermatologi


I tillegg til å lage produkter i mange formater – alt fra tabletter og kapsler til injeksjonsmedisiner og transdermale midler – lager vi også dermatologiske kremer og salver. Vår satsing på disse medisinene skjøt fart på 1990-tallet, da vi kjøpte Bertek Pharmaceuticals. I dag tilbyr vi en rekke kremer, salver, sprayer og kompresser og har flere produkter til klinisk testing og godkjenning.


Sentralnervesystemet


Mylans produkter er de nest mest brukte i den nevrologiske kategorien. Dette er medisiner som behandler alvorlige sykdommer og er vanskelige både å tilvirke og å formulere. Innovasjonen vår har gjort oss til en ledende aktør på dette området.Siste oppdatering  08.02.2019