Om Mylan

Mylans mål

Hos Mylan forplikter vi oss til å sette nye standarder innen helsetjenester. Vi samarbeider globalt for å gi sju milliarder mennesker tilgang til medisiner av høy kvalitet og:

  • innoverer for å oppfylle uløste behov
  • gjør pålitelighet og enestående service til en vane
  • gjør det riktige, ikke det enkle
  • former fremtiden gjennom glødende globalt lederskap
Mosaikk av Mylans mål

Verdiene våre

Mor og datter som ler sammen
Innovasjon
Vi er ukonvensjonelle, visjonære og dristige. Vi ser helheten andre overser. Vi ser muligheter og griper dem. Vi elsker å utfordre status quo og gi mennesker over hele verden økt livskvalitet på nye og bedre måter. Å kjempe for positive endringer ligger i DNA-et vårt.
Integritet
Vi setter vår ære i å gjøre det riktige. Vi handler ansvarlig, selv når ingen ser oss. Vi setter høye standarder som vi aldri gir oss på. Denne kompromissløse etiske holdningen bidrar til at vi holder produktene våre rene, våre ansatte trygge og miljøet rent.
Pålitelighet
Pålitelig. Til å stole på. Uansett hva du kaller det, har vi gjort det til en vane. Vi streber etter alltid å være der for deg og alltid holde det vi lover. Uansett. Derfor stoler både naboen din og mennesker over hele verden på Mylan.
Service
Vi forstår at det ikke handler om oss, men om å hjelpe andre, og vi mener det ikke finnes den situasjon vi ikke kan håndtere. Vi vil gjøre det som trengs – jobbe døgnet rundt, overvinne alle hindringer og virkelig legge oss i selen – for å oppfylle behovene til kundene våre. Sammen med de førsteklasses produktene våre får du service av like høy kvalitet.
Lagarbeid
Sammen kan vi løpe fortere, nå høyere og oppnå mer enn noen av oss greier alene. Vi griper enhver mulighet til å samarbeide fordi det er stimulerende, lærerikt og kraftfullt. Når vi slår oss sammen og sprenger grensene, kan vi flytte fjell.
Siste oppdatering  11.07.2018