Personvernerklæring

Generelt

www.Mylan.no ("Nettstedet") drives av Mylan ("Selskapet"). Med henvisning til Personopplysningsloven er databehandlingsansvarlig Mylan AS.

Denne personvernerklæring er i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Ved anvendelsen av denne erklæring, har personlige data (som definert i Personopplysningsloven) samme betydning som personlig informasjon, som er informasjon om en identifiserbar person.

Hvilken informasjon vi innhenter om deg

Vi vil ikke samle inn, lagre eller behandle personopplysninger om deg fra dette nettstedet.

IP-adresser og informasjonskapsler

Selskapet kan samle inn informasjon om datamaskinen din, inkludert om IP-adresse, operativsystem og nettlesertype, for systemadministrasjon. Dette er statistiske data om våre brukeres atferd på nettet og bruksmønstre, og identifiserer ikke person. I den grad noe av denne informasjonen kan betraktes som personopplysninger, er det brukt utelukkende for det formål å administrere nettstedet vårt, og skal ikke gis videre til andre formål, bortsett fra det som er beskrevet på dette nettstedet.

Det vises for øvrig til neste side for vår policy om informasjonskapsler (cookies).

Endringer i retningslinjene

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen ved å legge ut en ny versjon på våre nettsider. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert april 2018.

Tredjeparts nettsteder

Fra tid til annen kan vi tilby linker til hjemmesidene til andre organisasjoner. Disse linkene er kun for din informasjon. Vi har ingen kontroll over innholdet på disse nettstedene og tar ikke ansvar for dem eller for noe tap eller skade som kan oppstå fra din bruk av dem.

Kontaktinfo

Hvis du har noen spørsmål om vår nettside, kan du kontakte Mylan og e-posten din vil bli videresendt til den relevante kontakten innen Human Relations.


Policy for bruk av informasjonskapsler/cookies

Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler som er beskrevet i denne policy.

I denne delen vil du finne informasjon om informasjonskapsler som kan være angitt når du besøker dette nettstedet og hvordan du kan avvise eller slette informasjonskapsler

Emner:
• Hvordan kontrollere og slette informasjonskapsler
• Liste over de viktigste informasjonskapsler på denne nettsiden
• Typer av informasjon som  behandles
• Formålet med bruken
• Tredjeparts informasjonskapsler
• Admin- og medlemsområder av denne nettsiden

Hvordan kontrollere og slette informasjonskapsler

Denne nettsiden vil ikke bruke informasjonskapsler til å samle inn personlige opplysninger om deg. Men hvis du ønsker å begrense eller blokkere informasjonskapsler som er satt av dette nettstedet kan du gjøre dette gjennom nettleserinnstillingene. Hjelpefunksjonen i nettleseren din vil fortelle deg hvordan.

Alternativt kan du besøke www.aboutcookies.org som inneholder omfattende informasjon om hvordan du gjør dette på en rekke nettlesere. Du vil også finne informasjon om hvordan du sletter informasjonskapsler fra din datamaskin, samt mer generell informasjon om informasjonskapsler. For informasjon om hvordan du gjør dette på nettleseren på mobiltelefonen må du referere til telefonens bruksanvisning.

Vær oppmerksom på at begrensning av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til dette nettstedet.

Denne nettsiden bruker tjenester fra andre selskaper (f.eks Google, Facebook) som også setter informasjonskapsler på dette nettstedet på våre vegne for å kunne levere de tjenestene de leverer.

Mer informasjon om informasjonskapsler som brukes av disse leverandørene, samt informasjon om hvordan du melder deg ut gis nedenfor.

Liste over de viktigste informasjonskapsler på denne nettsiden

Dette er en liste over de viktigste informasjonskapsler satt av dette nettstedet, og hva hver brukes til.

  • Google Analytics
  • Sitecore Analytics
  • Facebook Pixels

Admin-og medlemmsområder

Dette nettstedet inneholder områder som ikke er tilgjengelige uten å logge inn med brukernavn og / eller passord. Disse begrensede områder brukes til en rekke aktiviteter inkludert administrasjon av nettstedet, levering av innhold til medlemmer og forvaltning av brukernes profiler.

Tilgang til disse områdene er kontrollert av en «Session cookie» som slettes automatisk på slutten av leserøkten, men hvis du velger å krysse av for "husk meg" for å automatisk logge deg på kontoen senere vil dette håndteres med en standard informasjonskapsler som vil bli lagret i en lengre periode.

Innenfor disse avgrensede områder kan informasjonskapsler settes automatisk. Disse informasjonskapslene er forbundet med skript og programmer som brukes som en del av administrasjonssystemet (for eksempel ved WYSIWYG innholdsredaktører).

PV Data Privacy Disclaimer

Mylan (inkludert alle dets juridiske enheter: Mylan AB, Meda AS, Meda OTC AB, BGP Products og Mylan Hospital AS) kan lagre alle personlige opplysninger du deler med oss. Denne informasjonen vil brukes for å besvare din forespørsel og/eller for å oppfylle juridiske krav til sikkerhetsovervåkning av medisiner, analyser, statistikk og for vitenskapelig evaluering av tryggheten av våre medisiner og produkter. Kategorien av personlig informasjon som lagres er initialer, fødselsdag, kjønn, sykdomsbilde, bruk av medisiner og levekår som er relevante for bruk av medisinen eller produktet.

Informasjonen lagres elektronisk i Mylans sentrale database og/eller i papirformat i Mylans arkiv uten tidsbegrensning. Informasjonen kan videresendes til både lokale og utenlandske helsemyndigheter, og i noen tilfeller til andre berørte legemiddelselskaper, for å møte juridiske krav. All personlig informasjon håndteres i henhold til personopplysningsloven. Du bør være oppmerksom på at dersom vår virksomhet (eller deler av den) blir solgt eller overført på et tidspunkt, kan informasjonen vi besitter utgjøre en del av overførte eiendeler, men informasjonen vil fortsatt bare bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Du kan anmode informasjon om hvilke personlige opplysninger Mylan lagrer om deg, og du har rett til å be om korrigering av uriktig personlig informasjon om deg. Dette gjøres ved å sende en signert forespørsel til Meda AS, PV-avdelingen, Pb 194, 1371 Asker, Norge.

Mylan Healthcare Norge AS, organisasjonsnummer 914 158 877, er dataprosessoren for Norge.


Siste oppdatering  27.02.2015