Generiske produkter

Generiske produkter

Hva var det første generiske legemiddelet vi fremstilte? Penicillin G i 1966. Siden da har Mylan hatt én global kvalitetsstandard ved alle produksjonsanlegg og for alle produkter, uavhengig av marked.


Hvordan lager Mylan generiske legemidler?

 1. Kontroll av legemidler
  0

  Avanserte overvåkingssystemer

  Selv om det ikke er påkrevd, har Mylan hypermoderne overvåkingssystemer som automatisk evaluerer og avviser produkter som ikke oppfyller kravene. Denne avanserte teknologien brukes til automatisk å fjerne defekte produkter fra produksjons- eller pakkeprosessen.
 2. Legemiddelstandarder
  0

  Én global kvalitetsstandard

  Vi streber etter å oppfylle eller overgå bransjestandardene, uansett om det dreier seg om medisin for millioner eller en håndfull mennesker. Teamene våre utfører kontinuerlige kontroller for å sikre og optimalisere produktenes kvalitet, integritet og ensartethet fra begynnelse til slutt. Dette er fordi tillit dreier seg om mer enn vår globale kvalitetsstandard. Det handler om å bry seg om folkene vi hjelper med det vi gjør.
 3. Falske legemidler
  0

  Beskyttelse mot feil

  Kvalitet begynner med det første trinnet. Mylan bruker en anerkjent test- og verifiseringsprosess for å sikre egnetheten til de aktive ingrediensene som inngår i medisinene våre.
 4. Dokumentert renhet og virkning
  0

  Dokumentert renhet og virkning

  Ved å teste stabiliteten til produktene med spesifikke mellomrom forsikrer Mylan seg om at de virker, bevarer renheten og frigjør virkestoffer frem til utløpsdatoen.
 5. Løfte om GMP tilvirkede produkter
  0

  Et løfte til farmasøyter

  Kundene dine kommer til deg for å få råd. Det er én av grunnene til at Mylan har én global kvalitetsstandard ved alle produksjonsanlegg og for alle produkter, uavhengig av marked.
 6. Samsvar med standarder
  0

  Et løfte til leger

  For å sikre at du gir pasientene dine medisiner av høyest mulig kvalitet, har Mylan avanserte test- og overvåkingssystemer som sikrer at produktene oppfyller testkrav utarbeidet av standardsettende organisasjoner over hele verden.
Siste oppdatering  08.02.2019