Karrieremuligheter hos Mylan
Karrieremuligheter
Jobber som påvirker livet til sju milliarder mennesker.

En karriere kan endre livet til mange. Gjør den til din egen.

Våre folk vet at uansett hva deres rolle er i selskapet, så gjør de sin del for å gi verdens 7 milliarder mennesker tilgang til medisiner av høy kvalitet. Hør deres historier med egne ord

Hjelp oss å nå vårt mål om å gi sju milliarder mennesker tilgang til medisiner av høy kvalitet. Det finnes glimrende muligheter i alle deler av virksomheten vår, inkludert: administrasjon, forretningsutvikling, kommunikasjon, finans, personalbehandling, IT, markedsføring, salg og mye mer.

Mylan satser og vokser i Norge. 

Ledige stillinger nå:


 • Kvalitet

  Som medlem av kvalitetsteamet kan du jobbe med driften, systemer eller samsvar med standarder. Hver avdeling er ansvarlig for at alle Mylan-medisiner er sikre, virker og oppfyller behovene til kundene våre. Medlemmene av kvalitetsteamet brenner for de små detaljene. Kvalitetsteamet vårt bidro faktisk til å utvikle et kvalitetskontrollsystem som overgår kravene til FDA (det amerikanske legemiddelverket).
 • Forsyningskjeden

  I enden av hver forsyningskjede står én av sju milliarder mennesker som er avhengig av oss for å få medisiner av høy kvalitet. Som medlem av forsyningskjedeteamet er du ansvarlig for å koordinere kommunikasjonen, fjerne flaskehalser, sikre innsynet og optimalisere forbindelsen mellom Mylan og våre leverandører, forhandlere og forbrukere. Disse utfordringene må overvinnes for at Mylan hele tiden skal kunne levere riktig mengde produkter til kundene våre.
 • Den vitenskapelige avdelingen

  Det primære målet til de ansatte på den vitenskapelige avdelingen er å få medisiner av høy kvalitet ut til jordens sju milliarder mennesker. Her får du samarbeide med teammedlemmer som jobber med forskning og utvikling, markedsføring, samsvar med standarder og offentlige forskrifter, produktsikkerhet og markedsutvikling, om å implementere strategier som bidrar til å nå målet vårt og sikrer et fortsatt solid og konkurransedyktig selskap.
 • Den medisinske avdelingen

  Som ansatt på den medisinske avdelingen kommer du til å stille spørsmål som «Hva om?» og «Hva nå?» mens du bidrar til vekst og innovasjon på områder som biotilsvarende medisiner, respiratoriske produkter, spesialutviklede medisiner og generiske legemidler. Du blir et viktig medlem av teamet uansett om du foretrekker klinisk forskning, klinisk drift, produktsikkerhet, risikostyring, legemiddelsikkerhet, administrasjon av publikasjoner, informasjonshåndtering eller produktstøtte og kommersialisering.
 • Produksjon

  Som medlem av produksjonsteamet jobber du hele tiden med å forbedre produktene våre. Uansett om du optimaliserer et produksjonsanlegg som medlem av strategigruppen, leder det daglige arbeidet som medlem av driftsgruppen eller jobber med rasjonalisering, administrasjon av produksjonsmidler og kapasitet, ingeniørvirksomhet, forbedring av driften eller helse, miljø og sikkerhet, er målet det samme: å øke effektiviteten, redusere kostnadene, utarbeide og overgå kvalitetsstandarder og sikre forsyningen av førsteklasses medisiner.
Loading the player...
Siste oppdatering  08.02.2019