Karrieremuligheter hos Mylan
Karrieremuligheter
Jobber som påvirker livet til sju milliarder mennesker.

En karriere kan endre livet til mange. Gjør den til din egen.

Våre folk vet at uansett hva deres rolle er i selskapet, så gjør de sin del for å gi verdens 7 milliarder mennesker tilgang til medisiner av høy kvalitet. Hør deres historier med egne ord

Hjelp oss å nå vårt mål om å gi sju milliarder mennesker tilgang til medisiner av høy kvalitet. Det finnes glimrende muligheter i alle deler av virksomheten vår, inkludert: administrasjon, forretningsutvikling, kommunikasjon, finans, personalbehandling, IT, markedsføring, salg og mye mer.

Mylan satser og vokser i Norge. 

Ledige stillinger nå:


 • Kvalitet

  Om det gjelder bedriften, systemene eller overholdelse av standarder sørger kvalitetsteamene våre for at alle Mylan-medisiner er sikre og effektive. Gjennom en lidenskap for detaljer har våre kvalitessikringseksperter opprettet et kvalitetsstyringssystem som oppfyller kravene til norske og internasjonale helsemyndigheter.
 • Forsyningsskjeden

  Når 7 milliarder mennesker regner med deg for å få tilgang til medisiner av høy kvalitet, så leverer du. Det er dette Mylans forsyningskjede-team handler om. Vi samordner kommunikasjon, eliminerer flaskehalser og optimaliserer effektiviteten mellom Mylan og våre leverandører, kunder og forbrukere. Målet er: å levere riktig produkt til rett kunder til rett tid.
 • Den regulatoriske avdelingen

  Mylans Forskning & Utvikling / «Regulatory Affairs»-team jobber sammen med fagfolk innenfor markedsføring, kvalitet, produktsikkerhet og markedsutvikling for å utarbeide strategier som støtter Mylans mål om å skape bedre helse for en bedre verden.
 • Den medisinske avdelingen

  Hvis du ønsker å bidra til vekst og innovasjon innenfor biotilsvarende medisiner, respiratoriske produkter, spesialutviklede legemidler og generiske legemidler, så vurdér en rolle i medisinsk avdeling. Uavhengig av om dine ferdigheter er innenfor klinisk forskning, klinisk utvikling, produktsikkerhet, risikostyring, legemiddelsikkerhet, publikasjons- eller informasjonsbehandling eller produktstøtte - vi leter etter motiverte personer som ønsker å være en del av vårt team.
 • Produksjonen

  Som en del av produksjonsteamet jobber du hele tiden med å forbedre produktene våre. Uansett om du optimaliserer et produksjonsanlegg som en del av strategigruppen, leder det daglige arbeidet som en del av driftsgruppen eller jobber med rasjonalisering, administrering av produksjonsmidler og kapasitet, ingeniørvirksomhet, forbedring av driften eller helse, miljø og sikkerhet, er målet det samme: å øke effektiviteten, redusere kostnadene, utarbeide og forbedre kvalitetsstandarder og sikre forsyning av førsteklasses produkter.
 • Salg og markedsføring

  Ettersom Mylan fortsetter å ekspandere rundt om i verden, er behovet for en klar og konsis kommunikasjon avgjørende for å introdusere, utvikle og bygge vårt globale merkevare. Fra reklame, forbrukeraplikasjoner, digital markedsføring og sosiale medier til direkte salg ute i markedet, er Mylans Salg- og Markedsføringsteam i forkant med å presentere vårt mål om å gjøre kvalitetshelseprodukter tilgjengelig for 7 milliarder mennesker rundt om i verden, en etter en person.

Siste oppdatering  23.08.2019