Om Mylan

Mylan i Norge

Mylan har på kort tid blitt ett av de større legemiddelselskapene i Norge, gjennom oppkjøp av blant annet BGP Products og Meda i henholdsvis 2015 og 2016. Disse oppkjøpene har utvidet Mylans produktområder, og Mylan i Norge tilbyr dermed en bred produktportefølje som blant annet inneholder reseptbelagte og ikke-reseptbelagte legemidler, generiske legemidler, medisinsk utstyr og apoteksvarer.

Våre produkter er tilgjengelige innen en rekke store behandlingsområder, inkludert allergi, dermatologi, infeksjoner, vaksiner, mage og tarm, vitaminer, forkjølelse og munnhygiene.

I Norge har Mylan i underkant av 40 ansatte som jobber sammen for å tilby dette brede spekteret av legemidler til de hundretusenvis av pasienter som bruker et Mylanprodukt hver dag.

Du kan lese mer om de områdene vi jobber med her, og om våre produkter her.

Mylan globalt

På verdensbasis har Mylan over 7500 produkter som selges i over 165 land. Ca 35.000 ansatte jobber kontinuerlig med å oppfylle selskapet mål, som er å gi alle klodens 7 milliarder mennesker tilgang på medisiner av høy kvalitet.

Les mer om Mylan globalt på mylan.com


Mylans mål

Hos Mylan forplikter vi oss til å sette nye standarder innen helsetjenester. Vi samarbeider globalt for å gi sju milliarder mennesker tilgang til medisiner av høy kvalitet og:

  • innoverer for å oppfylle uløste behov
  • gjør pålitelighet og enestående service til en vane
  • gjør det riktige, ikke det enkle
  • former fremtiden gjennom glødende globalt lederskap
Mosaikk av Mylans mål

Verdiene våre

Mor og datter som ler sammen
Innovasjon
Vi er ukonvensjonelle, visjonære og dristige. Vi ser helheten. Vi ser muligheter og griper dem. Vi elsker å utfordre status quo og gi mennesker over hele verden økt livskvalitet på nye og bedre måter. Å kjempe for positive endringer ligger i DNA-et vårt.
Integritet
Vi setter vår ære i å gjøre det riktige. Vi handler ansvarlig, også når ingen ser oss. Vi setter høye standarder som vi aldri gir oss på. Denne kompromissløse etiske holdningen bidrar til at vi leverer produkter av høy kvalitet, har trygge ansatte og bidrar positivt til miljøet.
Pålitelighet
Pålitelig. Til å stole på. Uansett hva du kaller det, har vi gjort det til en vane. Vi streber etter alltid å være der for deg og alltid holde det vi lover. Uansett. Derfor stoler både naboen din og mennesker over hele verden på Mylan.
Service
Vi forstår at det ikke handler om oss, men om å hjelpe andre, og vi mener det ikke finnes den situasjon vi ikke kan håndtere. Vi vil gjøre det som trengs – uansett hvor my det krever, overvinne alle hindringer og virkelig legge oss i selen – for å oppfylle behovene til kundene våre. Sammen med kvalitetsproduktene våre får du service av like høy kvalitet.
Lagarbeid
Sammen kan vi løpe fortere, nå høyere og oppnå mer enn noen av oss greier alene. Vi griper enhver mulighet til å samarbeide fordi det er stimulerende, lærerikt og kraftfullt. Når vi slår oss sammen og sprenger grensene, kan vi flytte fjell.
Siste oppdatering  08.02.2019