Om Mylan

Mylan i Norge

Mylan har på kort tid blitt et av de større legemiddelselskapene i Norge, gjennom oppkjøp av blant annet BGP Products og Meda, i henholdsvis 2015 og 2016. Disse oppkjøpene har utvidet Mylans produktområder, og Mylan Healthcare Norge kan nå tilby en bred produktportefølje som blant annet inneholder reseptbelagte og ikke-reseptbelagte legemidler, generiske legemidler, medisinsk utstyr og apoteksvarer.

Våre produkter dekker en rekke store behandlingsområder, inkludert allergi, dermatologi, infeksjoner, vaksiner, mage- og tarmproblemer og forkjølelse, samtidig som vi har en rekke helse- og velværeprodukter innenfor områder som vitaminer og munnhygiene.

I Norge har Mylan i underkant av 40 ansatte som alle jobber for å tilby dette brede spekteret av legemidler, samt helse- og velværeprodukter, til de hundretusener av pasienter som bruker et Mylanprodukt hver dag.

Du kan lese mer om de områdene vi jobber med her, og om våre produkter her.

Mylan globalt

På verdensbasis har Mylan over 7500 produkter som selges i over 165 land. Ca 35.000 ansatte jobber kontinuerlig med å oppfylle selskapets mål, som er å gi alle klodens 7 milliarder mennesker tilgang på medisiner av høy kvalitet.

Les mer om Mylan globalt på mylan.com

Mylans mål

Hos Mylan forplikter vi oss til å sette nye standarder innen helsetjenester. Vi samarbeider globalt for å gi sju milliarder mennesker tilgang til medisiner av høy kvalitet. Dette innebærer at vi:

  • stadig innoverer for å oppfylle udekkede behov
  • har gjort pålitelighet og enestående service til en vane
  • gjør det som er rett, ikke det som er lett
  • former fremtiden gjennom engasjert globalt lederskap
Mosaikk av Mylans mål

Verdiene våre

Mor og datter som ler sammen
Innovasjon
Vi er ukonvensjonelle, visjonære og dristige. Vi ser helheten. Vi ser muligheter og griper dem. Vi elsker å utfordre status quo og kjemper for positive endringer, for å kunne gi mennesker over hele verden økt livskvalitet på nye og bedre måter.
Integritet
Vi setter vår ære i å gjøre det riktige. Vi handler ansvarlig, også når ingen ser oss. Vi setter høye standarder som vi aldri gir oss på. Denne kompromissløse etiske holdningen bidrar til at vi leverer produkter av høy kvalitet, har trygge ansatte og bidrar positivt til miljøet.
Pålitelighet
Pålitelig. Til å stole på. Uansett hva du kaller det skal dette være Mylans varemerke. Vi streber etter alltid å være der for hver og en og alltid holde det vi lover, uansett. Derfor kan både naboen din og mennesker over hele verden stole på Mylan.
Service
Vi forstår at det ikke handler om oss, men om å hjelpe andre. Vi vil gjøre det som kreves for å overvinne alle hindringer, og virkelig legge oss i selen for å oppfylle behovene til kundene våre. Vår service skal være av like høy kvalitet som våre produkter.
Lagarbeid
Sammen kan vi løpe fortere, nå høyere og oppnå mer enn noen av oss greier alene. Vi griper enhver mulighet til å samarbeide fordi det er stimulerende, lærerikt og kraftfullt. Når vi slår oss sammen og sprenger grensene, kan vi flytte fjell.
Siste oppdatering  23.08.2019